Alapítványunk működésének hatodik évében komoly mérföldkőhöz értünk. A T-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ hatásmérési jelentést készített tevékenységünkről.

A projekt keretében három olyan magyarországi iskolában került sor felmérésekre, tanulói kémiatudás- és attitűd vizsgálatokra, óramegfigyelésekre, tanári és intézményvezetői interjúkra, ahol olyan tanárok dolgoznak, akik Alapítványunkkal több programban is együttműködnek, kapcsolatba kerülnek (Kémia Mobillabor, Vándorkupa, Richter TETT Mesepályázat, Kémia Hírlevél).

A Jelentés rendkívül érdekes képet nyújt ezen tanárok és iskolák tevékenységéről, módszereiről, és fókuszáltan arról is, hogy az alapítványi együttműködés miben tudja napi munkájukat segíteni. Számos ponton ad számunkra fontos visszajelzést, megerősítést, és ugyancsak sok olyan javaslattal, felvetéssel él, amelyet hasznosítani fogunk a további fejlesztések során.

A hatásmérési jelentést örömmel hozzuk nyilvánosságra, amelyet a Hatásmérés oldalunkról letölthetnek.

A projekt megvalósítását régi támogatónk, a Bau-Haus Kft. segítette.

Köszönjük a Bau-Haus Kft-nek, a T-TUDOK-nak, a résztvevő tanároknak, és az iskoláknak azt, hogy a hatásmérésre sor kerülhetett.