A HBLF Sokszínűségi Hónap keretében alkalmunk nyílik egy rendkívül érdekes kerekasztal-beszélgetés megrendezésére, melyre örömmel invitálunk minden kedves támogatónkat, együttműködő partnerünket és barátunkat.
A beszélgetés két fő témát fog érinteni:
  • a leszakadó, szegényebb térségek iskolái;
  • a tanári pálya elnőiesedése, illetve a lányok MTMI (matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai) pályaválasztása.
A beszélgető panel összetétele jól tükrözi a kérdések által érintett csoportok változatosságát, ezzel teremtve lehetőséget arra, hogy átfogó helyzetképet kaphassunk oktatási rendszerünk ezen vetületeiről. A kerekasztal-beszélgetést követően egy kérdés szekcióban együttgondolkodásra invitáljuk a közönséget, ezzel is bővítve közös rálátásunkat a beszélgetés témáira.
A panel tagjai:
Moderátor: Mészáros Antónia, az Unicef Magyar Bizottság Alapítvány igazgatója.
Időpont:
2022. május 3. kedd, 13-15 óra között. A beszélgetés második felében, 14 órától a közönség kérdéseinek, hozzászólásainak megválaszolására kerül sor, 30-60 percben.
Helyszín:
Impact Hub Budapest, 1077 Budapest, Wesselényi utca 17.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A személyes részvétel létszámkorlátja 60 fő. Regisztrálni az alábbi linkeken lehet: