Támogass!

Ez a honlap több célt szolgál. Elsősorban természetesen Szabolcs szakmai lelkesedését, odaadását szeretnénk továbbvinni azzal, hogy diákokat, oktatókat segítünk a természettudományok fontosságának, szépségének ápolásában, átadásában.
Emellett azonban teret kívánunk adni az emlékezésre mindannyiunknak, akik életét Szabolcs megérintetté: fórumot arra, hogy felidézhessük túláradó nevetését, lelkes önzetlenséget, nyitott személyiséget, maximalista elvárasait (magával és másokkal szemben is), éjszakába nyúló vitáinkat, a fáradhatatlan bicikli túrákat.


Emlékekkel, információval

Szeretnénk, ha ez a honlap megőrizné és gazdagítaná azokat az emlékeket, amiket mi mindannyian – Szabolcs diákjai, kollégái, barátai, családtagjai és meg sokan mások – magunkban hordozunk. Kérünk, Te is oszd meg velünk Szabolccsal kapcsolatos élmenyeidet: emlékeket, információt, fotókat – bármit, ami szerinted közösségi értek.


Adománnyal

Természetesen Alapítványunk számít anyagi támogatásodra is, amennyiben teheted – egyszeri vagy rendszeres, kis összegű vagy nagyobb; minden pénz megtalálja a helyet egy vonatjegy, egy tanulmányi díj, egy ösztöndíj formájában.

Köszönjük hozzájárulásodat, támogatásodat!

Számlaszámunk

Magnet Bank,

16200106-11603384,

HU13 1620 0106 1160 3384 0000 0000,

Termtud Oktért Szabó Szabolcs Alapítvány